Selecteer een pagina

BLACKSTOCK KOFFIE

Unieke melanges, maar dan makkelijk! BlackStock hanteert vijf unieke melanges: RED, GREEN, BLUE,  BLACK en ORANGE. Zo schenk je op ieder moment voor iedere smaak de lekkerste kop koffie.
.
BlackStock stelt zijn melanges zorgvuldig samen uit smaakvolle, eerlijke koffiebonen uit Colombia, Guatemala, Honduras, Brazilië, Burundi, Kenya, Java, Ethiopië en Togo.
.
BlackStock melanges worden altijd vers gebrand in kleine hoeveelheden, ‘slow roast’ en met een temperatuur van ongeveer 200 graden. Hierdoor gaan er geen etherische oliën verloren tijdens het brandproces en krijgen de bonen de tijd voor het ontwikkelen van hun optimale aroma.
.
BlackStock Coffee wordt geleverd als hij op zijn best is, in een speciaal ontwikkelde, duurzame verpakking met ventiel. Zo blijft het unieke aroma gegarandeerd.
.
Want smaken verschillen. Maar niet eindeloos.

BLACKSTOCK RED

Intensiteit: 1 2 3 4 [5]
Koffiebonen: Arabica/Robusta
Verpakking: 1 kg netto
.
Deze koffie is ronkend en robuust, voor de liefhebber van een stevige bite en afdronk. Deze bonen gebruiken wij voor onze espresso’s. Wilt u ook thuis genieten van deze heerlijke koffie? u kunt exclusief bij ons de bonen kopen in een verpakking van 1kg.

Previous article

HARDE BROODJES

Next article

WAT IS LATTE ART?